Krumpir mljevenog govedine kineski kupus gulaš prirodni

vrijeme

Vrijeme pripreme: 15 min.
Vrijeme kuhanja ili pečenja: 25 min.
Ukupno vrijeme pripreme: 40 min.

Predloženi recepti kineskog kupusa gotovo uvijek vide tijesto od rajčice ili slično. kao sastojak, jer je kupus navodno imao tako mali okus. Stoga, alternativno, moj bitni smanjeni recept (količine ovisno o broju ljudi): krumpir mljeven kineski kupus gulaš prirodan.

Pečeno mljeveno meso (govedina, svinjetina ili pola i pol) stavite u tepsiju ili vok. Ako malo porumeni, dodajte nasjeckani krumpir, po mogućnosti brašno. Za oko, a ne za okus dodajem šaku mrkve ili dvije. Dodajte vodu - ne previše - poklopite poklopcem.


Zatim odmah ili nakon pet minuta dodajte ne previše sjeckani kineski kupus, ovisno o tome koliko hrskavog želite. Osim sa solju i paprom, vrlo lagano začinim s prahom kumina.

Dobro promiješajte nakon dvadeset minuta nježnog pirjanja. Tekućina bi trebala biti u velikoj mjeri, ali ne u potpunosti prokuhana. "Grizenje" krumpira trebalo bi biti dovoljno za vezanje, inače pomaže malo instant veziva za umak.

Odresci se također dobro slažu s kockicama dimljene slanine. Pržite ih previše lagano i nemojte biti previše štedljivi s njim.

Preporuka: Za takva, ne baš privlačna jela, uvijek držite vrećicu kockica mrkve u TC-u - ona se ogromno podiže!

„Kupus Kalja“ - „Slatki Kupus“ - Varivo od Kupusa - zdrava, jednostavna, ukusna hrana | Ožujak 2023