Šal se ne hvata na čičak

Za anorak sam kupio sjajan šal za podudaranje, ali nisam razmišljao o traci s kukicama / Velcro, koja je ušivena na prolazu, a koja pokriva patentni zatvarač zajedno s prešama za pričvršćivanje. Budući da ovaj prijelaz obično ne zatvaram na samom vrhu, šal se uvijek zaglavio ondje i odmah sam dobio navojne niti :-(

Ovdje sam mogao jednostavno ukloniti čičak, ali nikad ujutro nikada nisam potpuno zatvorio anorak. Da biste mi pružili tu priliku, samo sam pritisnuo zasebni komad čičak na boku (F) izravno na dosadan bočni komad čičak (K), tako da je neprimjetno prekriven, nema više uzroka "zabluda", ali u bilo kojem trenutku ručicom se može vratiti u prvobitnu svrhu. Novi čičak dio koji sam minimalno zaokružio na uglovima kako se tkanina ne bi mogla zakačiti iza.

Evo bilješke o kukastoj traci / Velcro traci općenito:

Ima i samoljepljivih godina. Idealan je za tekstil koji želite oprati, ali gdje ga ne možete šivati ​​(svaki proboj igle šivaćeg stroja uzrokuje sitnu rupu ...). Na skupe apsolutno nepropusne materijale treba obratiti pažnju na to, ako nakon toga ne želite imati vodu unutar tkanine ... Stvarni šavovi na takvim materijalima (s puno malih rupa za probijanje) uvijek će biti prekriveni posebnim vodootpornim slojem koja se može kupiti putem interneta u specijaliziranoj trgovini.

Ako vas zanima web stranica distributera za sve materijale i sastojke za šivanje tekstila u vanjskim / ekstremnim prostorima, obratite mi se: Vlasnica nudi bilten, u kojem predstavlja sve nove materijale, ali osim toga još uvijek fotografira tekstil koji je sama sašila iz upravo tih novih materijala! Ona također izrađuje upute i, ako je potrebno, uzorak šivanja sama i oslobađa oba. Uz to se, naravno, prodaju svi potrebni sastojci kao što su trake, zatvarači ... Tako da možete kupiti sve iz jednog izvora i tek početi šivati ​​- samo geeeeenial! Odgovara i na osobne upite i povezan je sa svojim "hobijem" s više od srca! To daje hrabrost osobnim eksperimentima i potiče kreativnost!

Learning from dirty jobs | Mike Rowe | Lipanj 2021