Savršen silikonski spoj za kupaonicu, kuhinju i pod

Raditi sa Silkonom obično znači Gigant, ali djeluje drugačije. Iznad svega, trebali biste odustati od savjeta s deterdžentom ili sredstvom za čišćenje prozora, posebno s radom prstiju, to je sve, previše netačno, a zglobovi obično nisu jako čvrsti i izgledaju potpuno prljavo.

Evo mog savjeta: prvo, površine moraju prvo biti potpuno suhe, zatim morate obratiti pažnju prilikom nanošenja iz Katuschea da radite "protiv zrna" zgloba, tako da ne povlačite silikon preko spoja, već u suprotnom smjeru, silikon u Ako pritisnete u zglobu, možete biti sigurni da je jaz zategnut.

Ako ste vješti i nešto ste vježbali, ne morate više raditi. Ako spoj ne zadovoljava zahtjeve, valovit ili ispupčen ili je na neki drugi način neravnomjeran, samo uzmite čaj ili žlicu (ovisno o širini zgloba) i struganje po liniji po cijelom zglobu (naravno, šupljom stranom žlice), supernatantom ili nestao je neravni silikon. Ako spoj i dalje nije ravnomjeran, još uvijek možete nanijeti silikon i žlicom ga ponovo strugati. Ako su pored fuge silikoni s lijeve i desne strane, nemojte se nervirati i pokušajte maziti prstima i isprati, pričekajte da se silikon potpuno osuši, a ostatke istrljajte nožem. Tek tada će biti savršeni zglobovi!

Kako popraviti spojnicu za vrata? | Lipanj 2022