Sigurna vrata ormara s magnetskom bravom

Djeca iz doba puzanja vole istražiti mjesta koja nisu nužno pogodna za njih. Na primjer ormarima. Oni upadaju unutra i tada se vrata ormara zatvaraju. Ali ne samo djecu, već i znatiželjne kućne ljubimce često se skrivaju u ormaru. Jedan od tih znatiželjnika je naša mačka.

Budući da je nekoliko puta nestao u ormaru i više nije mogao izaći jer su se vrata zatvorila, skinuo sam odjeću i na internetu pronašao magnetsku bravu za vrata ormara koju ne možete vidjeti izvana. Tako da sada mogu biti siguran da naš mamurluk više nije neprovjereno zaključan u ormaru.

To je magnetska brava, koja se sastoji od nekoliko dijelova. Kao što možete vidjeti na prvoj fotografiji, dio za zatvaranje pričvršćen je na vanjski zid ormara. To se postiže vrlo jakim 3M ljepljivim profilom. Drugi dio je zalijepljen za vrata na istoj visini.

Okrugli dio na slici 3 je ključan. Da biste otvorili vrata ormara, držite ključni dio s vanjske strane ormara u visini dijela zatvarača. Zatim slijedi mekani klik i vrata su otvorena. Jako mi se sviđa takva vrsta zaštite od kućnih ljubimaca i kućnih ljubimaca i ne izgleda tako ružno kao zatvarači na Velcro koji se nude svugdje. Zadovoljan sam ovom metodom i služi dobroj svrsi.

Ako kupimo nove ormare za naš stan, sigurno ću ponovno osigurati vrata magnetskom bravom.

Bibin Svijet - Seznoa1 Epizoda1 [Cijela Epizoda HD] | Veljača 2021